Solhovda 131

Velkommen til Solhovda 131:
Arkitekttegnet hytte med dobbel garasje til salgs på solrike Kikut

Fantastisk utsikt og beliggenhet

Du kommer ikke nærmere solen og tilgjengelighet til høyfjellet enn på Solhovda!

Med et fantastisk utsyn, legger Solhovda til rette for de ultimate naturopplevelser. Solhovda på Kikut er perfekt plassert for deg som er på leting etter drømmehytten.

Solhovda 131 ligger på Solhovda med helt unike solforhold, og ikke minst nærhet til fjellheimen rundt deg,- her troner Hallingskarvet i nord, Skurdalsfjorden blinker i øst og den mangfoldige Hardangervidden inviterer i syd og vest. Dette er den norske fjellheimen på sitt beste.

Et sted for alle årstider

Med en beliggenhet på over 1000 moh tilbyr Solhovda på Kikut deg muligheten til å få en eksklusiv og moderne hytte – Skuehytten – i naturskjønne omgivelser.

Vinterstid har du umiddelbar nærhet til hundrevis av kilometer med ferdig preparerte langrennsløyper og alpinanlegg på Kikut og Geilo innen kort avstand.

For ikke å snakke om sommerstid der turstier, sykkelstier, turisthytter og fiskevann ligger tilgjengelig rett ut fra hyttedøren.

Kort sagt – et sted for alle årstider.

Velkommen inn

Velkommen til Solhovda 131 og Skuehytten – arkitekttegnet kvalitetshytte som skal bygges på attraktive og solrike Solhovda.

Moderne og tradisjonell fjellkos i deilig harmoni. Her kan familien virkelig nyte fine fridager og fylle opp lagrene med kvalitetstid høyt over hverdagens tidsklemmer.

Hytten er innholdsrik og går over 2 plan med hovedinngang på eiendommens hovedplan, og et bruksareal på over 200 m2.

Nærkontakt med naturen

På Solhovda skal du føle deg i nærkontakt med naturen. Gjennom store karakteristiske vindusflater får du en unik følelse av nærhet til naturen rundt deg – uten å måtte ta steget utenfor. Ikke misforstå – vi ønsker at du skal være i fysisk kontakt med naturen på utsiden. Derfor har vi lagt mye vekt på at du også skal oppleve naturen på beste mulig måte fra «innsiden».

Skuehytten har som filosofi å gi deg best mulig gjennomlys. Derfor har vi fokusert på å skape dette gjennom utstrakt bruk av store vindusflater som binder sammen hytten og de enkelte rom med området utenfor. Skuehytten tilpasses i så måte tomten den plasseres på for best mulig i passe inn i terrenget.

Velkommen til Kikut og Solhovda

Solhovda ligger sør på høydedraget på Kikut, kun få kilometer sør for Geilo Sentrum.

Kikut har merkede og preparerte turløyper tilpasset alle, mot Ruperanden, Tuva eller Ustetind.  Om sommeren er de samme løypene fantastiske turstier til kortere eller lengre turer i den flotte fjellheimen. I umiddelbar nærhet av Solhovda Kikut finner man akebakker, barneskiheis, ekspressheis og skibakker for alle aldre – alt med direkte tilknytting til Vestlia skisenter.

Portrett av Eiendomsmegler Jannike Seljevoll Herleiksplass

Jannike Seljevoll Herleiksplass

97 97 51 51
jannike@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF og daglig leder ved PrivatMegleren Herleiksplass og Partnere (Eiendomsmegler Geilo).

Portrett av Eiendomsmegler Jannike Seljevoll Herleiksplass

Jannike Seljevoll Herleiksplass

97 97 51 51
jannike@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF og daglig leder ved PrivatMegleren Herleiksplass og Partnere (Eiendomsmegler Geilo).

Bli kontaktet av eiendomsmegleren

Legg igjen din kontaktinfo og bli kontaktet for en uforpliktende samtale.