Skue Chalet II

Velkommen til Skue Chalet II:
4 arkitekttegnede og moderne skuehytter til salgs på Solhovda

Velkommen til Skue Chalet II:
4 arkitekttegnede og moderne skuehytter tilsalgs på Solhovda

Fantastisk utsikt og beliggenhet på Solhovda Sør

Du kommer ikke nærmere solen og tilgjengelighet til høyfjellet enn på Kikut og Solhovda!

Med et fantastisk skue og utsyn, legger Solhovda på Kikut til rette for de ultimate naturopplevelser. Med spektakulær utsikt, sommer som vinter – ligger disse hyttene perfekt plassert for deg som er på leting etter et drømmested på fjellet.

Solhovda ligger på høydedraget syd for Geilo med helt unike solforhold. Og ikke minst nærhet til fjellheimen rundt deg,- her troner Hallingskarvet i nord, Skurdalsfjorden blinker i øst og den mangfoldige Hardangervidden inviterer i syd og vest. Dette er den norske fjellheimen på sitt beste.

Et sted for alle årstider

Med en beliggenhet på over 1000 moh tilbyr Solhovda på Kikut deg muligheten til å få en eksklusiv og moderne hytte – Skuehytten – i naturskjønne omgivelser med beste adkomst, egen parkering og vinterstid umiddelbar nærhet til hundrevis av kilometer med ferdig preparerte langrennsløyper og alpinanlegg på Kikut og Geilo innen kort avstand. For ikke å snakke om sommerstid der turstier, sykkelstier, turisthytter og fiskevann ligger tilgjengelig rett ut fra hyttedøren. Kort sagt – et sted for alle årstider.

Store vindusflater gir lys i alle kroker

Skuehytten har som filosofi å gi deg best mulig gjennomlys. Derfor har vi fokusert på å skape dette gjennom utstrakt bruk av store vindusflater som binder sammen hytten og de enkelte rom med området utenfor. Skuehytten tilpasses i så måte tomten den plasseres på for best mulig i passe inn i terrenget. Med en elegant og tidløs arkitektur, vil du ha muligheten til å få tilpasset hvert enkelt rom og hytten som helhet for å dekke dine krav og behov. Sammen med en god plan og utforming av tilhørende uteområde, sikrer dette deg en god og funksjonell hyttetilværelse, Gjennom kvalitet, funksjonalitet, utforming og personlighet oppfyller vi din hyttedrøm!

Norsk håndverk som bygger på tradisjoner

Med Skuehytten og Solhovda Skue har du nå anledning til å skaffe deg en hytte som bygger på god norsk håndverkstradisjon og som bruker materialer og utforming i tråd med norsk natur og fjellheim. Vi har et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd – fra idé til tegnebrett, utforming, planløsninger og valg av materialer. Og ved å bruke lokale leverandører sørger vi også for å underbygge vår miljøbevissthet om nærhet til kunden. Det er også særdeles viktig for oss å skape hytter som er i pakt med naturen og tilpasset i forhold til terreng og omgivelser. Gjennom arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni har vi skapt Skuehytten for at du skal kunne få din unike hytte – med personlighet og opplevelse av fjellheimen rundt deg.

Nærkontakt med naturen

På Solhovda skal du føle deg i nærkontakt med naturen. Gjennom store karakteristiske vindusflater får du en unik følelse av nærhet til naturen rundt deg – uten å måtte ta steget utenfor. Ikke misforstå – vi ønsker at du skal være i fysisk kontakt med naturen på utsiden. Derfor har vi lagt mye vekt på at du også skal oppleve naturen på beste mulig måte fra «innsiden».

Skuehytten har som filosofi å gi deg best mulig gjennomlys. Derfor har vi fokusert på å skape dette gjennom utstrakt bruk av store vindusflater som binder sammen hytten og de enkelte rom med området utenfor. Skuehytten tilpasses i så måte tomten den plasseres på for best mulig i passe inn i terrenget.

Gjennom arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni har vi skapt Skuehytten for at du skal kunne få din unike hytte – med personlighet og opplevelse av fjellheimen rundt deg.

Gjennom arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni har vi skapt Skuehytten for at du skal kunne få din unike hytte.

Velkommen til Geilo og Solhovda på Kikut

Solhovda Sør ligger på høydedraget kun få kilometer sør for Geilo Sentrum og et «steinkast» fra Kikut. Området har fantastisk utsikt i alle himmelretninger.

Kikut har merkede og preparerte turløyper tilpasset alle, mot Ruperanden, Tuva eller Ustetind.  Om sommeren er de samme løypene fantastiske turstier til kortere eller lengre turer i den flotte fjellheimen. I umiddelbar nærhet av Solhovda Kikut finner man akebakker, barneskiheis, ekspressheis og skibakker for alle aldre – alt med direkte tilknytting til Vestlia skisenter.

Sommer som vinter har man enkelt tilgang til Solhovda, enten med bil eller med buss fra togstasjonen på Geilo. Så ikke nøl med å oppfylle din egen drøm om hytte på fjellet. Ta del i opplevelsen og nyt Geilo som også er kåret til Norges beste skisted av World Ski Awards.

Arkitekten

Hyttene er tegnet med tradisjonelle volum men har moderne elementer i seg ved spiler og utforming av vinduer. Det samlede inntrykket er hytter som har en tydelig tilhørighet i området og tradisjonell lokal byggeskikk, samtidig som de fremstår med et særpreg som vitner om tidsperioden de blir oppført. De fremstår som enkle men med detaljer som gir dem estetiske kvaliteter og bidrar til forsiktig variasjon. På denne måte vil de både oppleves som en del av det omkransende landskapet med naturen og eksisterende omkringliggende hytter, samtidig som de tilfører nye arkitektoniske kvaliteter til omgivelsene.

Skuehytten

Gjør din hyttedrøm til virkelighet.

Skuehytten

Gjør din hyttedrøm til virkelighet.

Portrett av Eiendomsmegler Jannike Seljevoll Herleiksplass

Jannike Seljevoll Herleiksplass

97 97 51 51
jannike@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF og daglig leder ved PrivatMegleren Herleiksplass og Partnere (Eiendomsmegler Geilo).

Portrett av Eiendomsmegler Jannike Seljevoll Herleiksplass

Jannike Seljevoll Herleiksplass

97 97 51 51
jannike@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF og daglig leder ved PrivatMegleren Herleiksplass og Partnere (Eiendomsmegler Geilo).

Bli kontaktet av eiendomsmegleren

Legg igjen din kontaktinfo og bli kontaktet for en uforpliktende samtale.