Om Skuehytten

Om Skuehytten

Skuehytten har gjennom flere år laget arkitekttegnede hytter rundt om i Norge for å oppfylle drømmen for mange om et eget hytteparadis!

Om
Skuehytten

Skuehytten har gjennom flere år laget arkitekttegnede hytter rundt om i Norge for å oppfylle drømmen for mange om et eget hytteparadis!

Skuehytten er en profesjonell utbygger og eiendomsutvikler med erfaring og stor suksess i fra utbygging av fjellhytter på populære Kikut på Geilo. Gjennom solid norsk håndverkertradisjon, moderne byggeteknikk og unik arkitektutforming, har de skapt en eksklusiv og funksjonell hytte med sterkt fokus på utsyn (skue) og kontakt med naturen. Ved å bygge på god norsk håndverkstradisjon og bruk av materialer og utforming i tråd med norsk natur, har Skuehytten satt sterkt fokus på kvalitet i alle ledd – fra idé til tegnebrett, utforming, planløsninger og valg av materialer. Ved bruk av arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni skapes en unik hytte – med personlighet og opplevelse av den omliggende naturen.

Skuehytten er en profesjonell utbygger og eiendomsutvikler med erfaring og stor suksess i fra utbygging av fjellhytter på populære Kikut på Geilo. Gjennom solid norsk håndverkertradisjon, moderne byggeteknikk og unik arkitektutforming, har de skapt en eksklusiv og funksjonell hytte med sterkt fokus på utsyn (skue) og kontakt med naturen.

Ved å bygge på god norsk håndverkstradisjon og bruk av materialer og utforming i tråd med norsk natur, har Skuehytten satt sterkt fokus på kvalitet i alle ledd – fra idé til tegnebrett, utforming, planløsninger og valg av materialer. Ved bruk av arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni skapes en unik hytte – med personlighet og opplevelse av den omliggende naturen.

Se våre hytter

Skuehytten har gjennom flere år laget arkitekttegnede hytter rundt om i Norge.

Ta en titt på hyttene vi har til salgs nå, eller se tidligere prosjekter.

Se våre hytter

Skuehytten har gjennom flere år laget arkitekttegnede hytter rundt om i Norge. Ta en titt på hyttene vi har til salgs nå, eller se tidligere prosjekter.

Meld din interesse

Legg igjen din kontaktinfo her, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale om våre pågående og planlagte prosjekter.

    Meld din
    interesse

    Legg igjen din kontaktinfo her,
    så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale om våre pågående og planlagte prosjekter.